Vergili İlkokulu
BECİRMAN KÖYÜ VERGİLİ İLKOKULU
Müdür VEYSİ DEMİR (05431701096)

VİZYON

Topluma yararlı, yaratıcı ve pozitif düşünen, ve yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirerek,Eğitim bölgemizde devlet okulları içinde lider okul olmak.

MİSYON

Mutlu, öz güvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, öz değerlendirme yapabilen, iş birliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü, ulusal kültürünü özümsemiş, aynı zamanda küresel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmektir.

NORMAL ÖĞRETİM

8:30 -14:10

SOBA

Servis Bilgisi

Şahsi araçla ulaşım sağlanmaktadır. Aynı güzergahtaki köy öğretmenleriylede ortak araçlarla gelinebilir.

Uydu İnternet (VSAT)

ilçe merkezine uzaklık:23 km il merkezine uzaklık: 83-85 km

GERCÜŞ BECİRMAN KÖYÜ

Kontenjan Bilgileri

4 sınıflı birleştirilmiş sınıflarda eğitim verilmektedir. Bir sınıf öğretmeni kontenjanıyla eğitim verilmektedir. Sınıf öğretmeni aynı zamanda müdür yetkili öğretmendir.

MASA TENİSİ SATRANÇ ZEKA OYUNLARI BADMİNTON ORYANTİRİNG